28.7.18

Contra la Gentrificació - manifest Ratsodes 2018
Ratsodas de Barcelona resistents de la Gentrificació, mortificats pel capital i l'especulació no volem ser les seves víctimes volem per contra formar part dels seus malsons sobretot quan es freguen les mans comptant la pasta que fan, fent fora de Barcelona a gent com nosaltres potser fins i tot com vosaltres? Però està clar que la nostra condició de rosegadors socials no ens permet estar a la vostra alçada us penedireu de la vostra misèria la nostra poesia us trepanarà el cervell.
Al comprar pisos i edificis sencers ja no ens necessiten ara volen fer-nos fora de les grans ciutats, però si som rates per descomptat no som Ratos ni Ritas ni agafem la ruta d'Andorra o la de Suïssa. També sabem organitzar-nos i rossegar ara som rates convocades per la flauta dels rapsodes d'Hamelin contra la gentrificació i l'aburgesament les que sortim al carrer i la fem nostra no necessitem gats que ens representin i per això:

Exigim:

1. La derogació de totes les lleis del mercat. No hi ha cap llei sagrada. La mà invisible del mercat s'ha vist massa vegades fent la Ruta d'Andorra.

2. El cessament del negoci immobiliari i de totes les maniobres especulatives. Que juguin amb el monopoly, no amb la vida de les persones.

3. L'ocupació de tots els pisos turístics (ja desproveïts d'objecte), per allotjar totes les persones que s'han hagut d'exiliar de Barcelona.

4. Prou desnonaments.

5. Impulsar l'ús veïnal de jardins, espais i equipaments públics.
ENS RATIFIQUEM NO A L'ESPECULACIÓ! ¡L'ÚS VEÏNAL DELS ESPAIS PÚBLICS!

6. Preservar les associacions culturals i els locals que ocupen de restriccions horàries i operacions especulatives.


L’ESPECULACIÓ NO FA GRÀCIA

Ratsodas de Barcelona resistentes de la Gentrificación, mortificados por el capital y la especulación no queremos ser sus víctimas queremos por el contrario formar parte de sus pesadillas sobre todo cuando se frotan las manos contando la pasta que hacen, echando de Barcelona a gente como nosotros ¿quizás incluso como vosotros? Pero está claro que nuestra condición de roedores sociales no nos permite estar a vuestra altura os arrepentiréis de vuestra miseria nuestra poesía os trepanará el cerebro.
Cuando compran pisos y edificios enteros ya no nos necesitan ahora quieren echarnos de las grandes ciudades, pero si somos ratas desde luego no somos Ratos ni Ritas ni tomamos la ruta de Andorra o la de Suiza También sabemos organizarnos y morder ahora somos ratas convocadas por la flauta de los rapsodas de Hamelin contra la gentrificación y el aburguesamiento las que salimos a la calle y la hacemos nuestra no necesitamos gatos que nos representen y por eso:

Exigimos:

1. La derogación de todas las leyes del mercado. No hay ninguna ley sagrada. La mano invisible del mercado se ha visto demasiadas veces haciendo la Ruta de Andorra.

2. El cese del negocio inmobiliario y de todas las maniobras especulativas. Que jueguen con el monopoly, no con la vida de las personas.

3. La ocupación de todos los pisos turísticos (ya desprovistos de objeto), para alojar a todas las personas que se han tenido que exiliar de Barcelona.

4. Basta de desahucios.

5. Impulsar el uso vecinal de jardines, espacios y equipamientos públicos.
NOS RATIFICAMOS ¡NO A LA ESPECULACIÓN! ¡POR EL USO VECINAL DE LOS ESPACIOS PÚBLICOS! 

6. Preservar de restricciones horarias i operaciones especulativas, las asociaciones culturales i los locales que ocupan

L’ESPECULACIÓ NO FA GRÀCIA


No hay comentarios:

Publicar un comentario