13.5.14

Los Bio-Lentos al primer aniversari de La Negreta

En realidad, estaremos sobre las 18:30, porque luego tenemos que salir pitando para estar con los profes en plaza san jaume, Acampada de interinxs!!

La negreta fa 1 any

La Negreta, Espai Social del Gòtic, aviat farà 1 any de vida. Un any que som al carrer Nou de Sant Francesc 21 baixos.
Volem que ens conegueu, que feu d’aquest també el vostre espai. Que celebreu amb nosaltres l’existència d’un espai gestionat per i per a la gent del barri.
I per això hem cregut que no hi ha millor manera que trobar-nos amb les escoles, amb el Casal de Gent Gran del Pati Llimona i amb totes les veïnes i veïns del barri. Una ocasió per conèixer-nos per conèixer als pares, amics i familiars de la resta d’escoles del barri. Petits i grans! Fem barri!

Divendres 16 de maig Us proposem una petita rua, amenitzada amb una batucada per portar-vos de les portes de l’escola Baixeras fins a l’escola Drassanes. Tots cap a la Negreta. I un senzill berenar al pati de la Negreta: Xocolata per als nens i nenes!

Comencem la rua a l’Escola Baixeras a les 17 hores, ens trobarem amb l’Escola Carabassa fins arribar a l’Escola Drassanes on esperen jocs i diversió per a totes les edats. Allà trobareu jocs pels petits, xocolatada i barra popular al pati de la Negreta.

Per conèixer-nos tot fent barri!

Perquè ens conegueu una mica millor, ens faria molt il·lusió que ens ens acompanyéssiu!

http://lanegretadelgotic.wordpress.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario